marți, 13 aprilie 2010

Test



Effaclar Duo cu apa termala, La Roche-Posay

Effaclar Duo a fost conceput pentru a actiona simultan asupra celor doua simptome ale acneei mixte: imperfectiunile severe ale pielii si porii blocati de sebum.
Este non-comedogenic, cu o textura non-grasa care constituie o excelenta baza de machiaj.
Mie mi-a fost recomandat de catre sora mea. Rezultatele sunt uimitoare in cazul ei! Intr-o luna, tenul i s-a curatat si este mult mai luminos. :)
Folosesc acest produs de cateva zile si nu stiu daca e doar autosugestie, dar parca tenul meu arata mai sanatos. :P

9 comentarii:

Andreea spunea...

Maria,curata tenul sau efectiv actioneaza si impotriva acneei? Intrebarea mai exact ar fi :daca ai acnee deja te scuteste de prezenta ei folosind acest Effaclar?

Ana-Maria spunea...

Ciao Andreea!
Daca suferi de acnee, te ajuta sa scapi de ea! :)
Eu nu am probleme majore..., insa gresesc deseori si imi umblu pe fata... Iti dai seama ca astfel nu fac decat sa imi agravez situatia. :(
Probleme mari a avut sora mea si a reusit sa scape. Urmeaza tratamentul de o luna si ceva, iar rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. :)
Effaclar duo Are consistenta unei creme. Eu il folosesc seara dupa demachiere, in loc de crema de noapte.

Andreea spunea...

Multumesc de raspuns Ana.Din pacate,da.Am ten cu tendinta acneica.Am sa il achizitionez si eu zilele astea si am sa iti spun ce parere am.

felicitari pentru blog.Il gasesc interesant su atractiv!

Ana-Maria spunea...

Mutumesc mult. Esti o draguta. :* Sper sa reusesti sa scapi de probleme! Sora mea foloseste Effaclar de ~ 6 saptamani. Tenul ei arata mult mai bine. :)
Iti recomand sa mergi si la un medic dermatolog, el te va ajuta mai mult.
Si... trebuie sa ai rabdare! Rezultatele se vad in timp!
XOXO

monica_s23 spunea...

Interesant produsul. Ai idee cam care este pretul unui tub? Si cam ce perioada de timp te tine, daca il folosesti zilnic?

Ana-Maria spunea...

Costa in jur de 65 lei si tine cam doua luni (folosire zilnica, pe zonele cu probleme). :)

monica_s23 spunea...

Am citit azi pe un forum ca Roche Posay apartine de L'oreal.. Ai idee de ceva de genul? Ma gandesc daca mai ai produsul sa te uiti. Eu nu am incredere deloc in produsele lor si daca este asa, ma razgandesc. Vazusem multe pareri pro pe site-uri si forum-uri si ma gandeam sa incerc, dar cand am citit azi asta m-a cam dat inapoi. :)

Ana-Maria spunea...

E pentru prima data cand aud asta... :| Acum sunt la firma, cand ajung acasa ma uit si iti spun. :)

monica_s23 spunea...

Chiar te rog. M-a facut si pe mine curioasa si am dat un google. Intr-adevar este un brand al Lóreal-ului, ca si Vichy (am gasit asta pe site-ul lor). Cred ca si-au facut strategia de marketing astfel incat sa nu se asocieze cu Lóreal deoarece lumea a inceput sa aiba o retincenta fata de produsele lor..interesanta campanie...sigur nu o sa il cumpar :)