miercuri, 14 aprilie 2010

Test


Diorshow mascara, by Christian Dior
Ce spun ei: alungeste, curbeaza si da volum genelor dvs prin peria xxl.
E pentru prima data cand folosesc o mascara de la Dior. Sunt multumita de volumul pe care mi-l confera genelor, insa curbare si alungire... lipsa!

6 comentarii:

adela sirghie spunea...

Eu fug cat pot de cosmeticele-orchestra!
In cele mai multe cazuri, acestea fac putin din toate si nimic in mod special. Daca vrei curbare de gene si volum, ia un curler, foloseste-l, apoi aplica o mascara pentru volum:)

Ana-Maria spunea...

Eu folosesc primer, mascara de alungire si mascara de volum. Mi se pare ca cea de alungire mi le si curbeaza. :) Rar folosesc curler.
Nu stiu de ce, dar aveam mai multe pretentii de la Dior... Nu e prima data cand sunt dezamagita de un produs de lux. :(

monica_s23 spunea...

Cate mascara folosesti! 0.0 Arata ok genele tale dupa? Eu ma dau cu un singur rimel si mi se pare ca este prea mult (adevarul este ca am genele lungi si dese, doar la curbare trebuie sa lucrez putin).

Ana-Maria spunea...

Si genele mele sunt lungi si destul de dese. :P
Primerul il folosesc pentru a le separa, mascara de alungire (intr-un strat) pentru a le pastra separate si pentru curbare, iar cea pentru volum... pentru volum. :D

monica_s23 spunea...

Wow..tot ma minunez..o sa incerc si eu o combinatie de genul asta de curiozitate si te anunt care a fost rezultatul.. Ca tot trebuie sa imi cumpar un rimel acum, ca am ramas fara. :)

Ana-Maria spunea...

;;) Abia astept sa imi spui cum ti se pare!
XOXO