luni, 19 aprilie 2010

Inchiriata sau cumparata?



Nu am vazut nicio rochie care sa imi faca inima sa stea in loc.

Totusi...

11 comentarii:

Anonim spunea...

In poza de mai sus imi place doar modul in care e facuta fotografia. In rest pun pariu ca e doar o rochie banala pe care fotograful a reusit sa o surprinda intr-un unghi interesant.

In legatura cu rochia cumparata sau inchiriata, pe mine nu m-ar deranja nici sa o inchiriez, important e sa-mi placa, sa-mi vina si sa ma simt bine in ea.

Ana-Maria spunea...

In poza arata atat de diafan..., dar e posibil sa ai dreptate. :)
Sunt prea scumpe cele cateva ore in care esti mireasa! :P Eu ma gandesc serios sa imi inchiriez rochia. (atunci cand va fi cazul :P)

ColourMePretty spunea...

Eu cred ca as vrea sa ramana a mea...toata copilaria mi-am bucurat-o punand-o pe mama sa-si scoata rochia din dulap si sa mi-o arate.Cred ca cel putin la cateva saptamani voiam sa o vad si sa o ating,nu mai visam la nimic altceva decat la ziua cand o sa am si eu voie sa o imbrac.Pe a mea,caci mama nu m-a lasat sa o port din superstitie.Si ma gandesc ca si fiica mea ma va intreba unde e rochia.

Ana-Maria spunea...

Mama nu a avut o rochie de mireasa... Ai mei s-au casatorit doar la primarie. :P

Iulia spunea...

Nici mama nu a avut rochie de mireasa pt ca s-au cununat la biserica atunci cand deja ne aveau pe noi. Dar nu am suferit din acest motiv.
Nu cred ca mai conteaza cum e inchiriata sau cumparata ci doar cum arati tu in ziua-cea-mare.

Ana-Maria spunea...

Dar oare gasim rochii frumoase si la inchiriat? :|

Anonim spunea...

Ana-Maria, cele mai frumoase rochii cred ca sunt cele de inchiriat. De obicei rochiile de inchiriat sunt rochii mai scumpe, pe care nu si le-ar permite oricine sa le cumpere ;)

Ana-Maria spunea...

Am gasit cateva site-uri cu rochii de inchiriat..., dar nu prea au marimi mici. :| Preturile sunt cuprinse intre 500 lei si 1500. :) Cu cat ma gandesc mai mult, cu atat imi dau seama ca o sa incerc varianta aceasta. :P

Eliza spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Eliza spunea...

tare .. the basic shapes se potrivesc si pentru rochitele de gala

Am vazut rochite de mireasa si de gala dragute pe www.whitelady.ro. Imi cautam zilele trecute o rochita de gala si una de la ei mi-a placut atat de mult incat am hotarat ca 1100 nu e asa mult ;)

Ana-Maria spunea...

Super! Multumesc, Eliza.
In ultimul timp tot vorbesc cu prietenul meu despre nunti... asta m-a determinat sa ma gandesc la rochia de mireasa. :P