sâmbătă, 29 octombrie 2011

Afla care sunt produsele bio la moda in lumea cosmeticelor

Lumea de astazi este invadata din toate partile si in toate domeniile de asa numitele fake-uri. Romania este recunoscuta pentru modul in care vinde copii fidele la aproape orice produs. Spre exemplu, anul trecut, creatorul de moda Jean Paul Gaultier a amenintat o firma din Romania care ar fi vandut parufumuri, cu semnatura sa, contrafacute. Prima problema este pretul ridicat al produselor de calitate, pret pe care multi romani nu sunt dispusi sa-l achite. Exact in aceeasi situatie se afla si piata cosmeticelor din Romania, doar ca aici nu vorbim despre un inel sau un telefon contrafacut, ci despre niste produse care, daca nu sunt de calitate, pot fi un adevarat pericol pentru corpul omenesc.

Pentru ca in jurnalele TV apar tot mai des cazuri de persoane care au suferit infectii serioase ale pielii cauzate de produse cosmetice de proasta calitate, medicii dermatologi trag semnale de alarma si recomanda folosirea produselor bio. Acesea sunt compuse, in totalitate, din uleiuri naturale obtinute din plante netratate chimic, astfel incat nu exista niciun risc in folosirea lor chiar si zilnica. Iti voi oferi detalii despre beneficiile pe care le ai daca folosesti astfel de produse printr-un mic studiu de caz efectuat pe produsele pe care le ofera Laboratoire Gravier, o bine cunoscuta firma de acest gen din Franta, dar care are retea de distributie si in Romania.

Laboratoire Gravier ofera produse cosmetice bio pentru corp, fata si pentru bebelusi. Ele sunt destinate, in special, persoanelor care tin foarte mult la calitatea produselor pe care le
folosesc si vor sa ,,mearga la sigur”, cum foarte des se spune.

Produsele Laboratoire Gravier pentru corp sunt impartite in doua categorii: sampoanele bio antimatreata si pentru par gras si laptele de corp. Acestea sunt delicate si eficiente in mod natural fiind compuse din ingrediente naturale ca ghassoul, oleum cadini, sapun de Marsilia, uleiuri esentiale bio, acid citric, conservanti acceptati prin caietele de sarcini de cosmetica bio-ecologica. Samponul antimatreata lupta in mod natural si neagresiv impotriva uscarii scalpului si a matretei, in timp ce samponul pentru par gras limiteaza excesul de seboree datorita extractelor de urzica si coada-soricelului si trateaza scalpul prin actiunea regulatoare a argilei. De acum poti arunca sampoanele care iti faceau parul atat de gras!

Gama de produse Laboratoire Gravier pentru fata este formata din:

  • masca de fata biocreata special pentru a hrani si hidrata pielea. Aceasta reda elasticitatea, delicatetea si stralucirea pielii datorita actiunii combinate a sucului de aloe vera, a glicerinei vegetale si a uleiurilor vegetale biologice pe care le contine.
  • creme bio – exista creme antiimbatranire, pentru piele uscata, hidratanta pentru toate tipurile de piele, pentru piele grasa si pentru piele sensibila si antiroseata. Datorita combinatiei de ingrediente naturale, aceste creme au menirea de a hrani si calma pielea, ajutand-o sa reziste la agresiunile din exterior.
  • lotiuni si geluri de curatare bio – lotiunile sunt pentru pielea grasa si uscata (pot fi utilizate in orice moment al zilei, pentru a avea o piele curata, proaspata si un ten frumos), iar gelul de curatare este deosebit de potrivit ingrijirii pielii cu tendinta de ingrasare.
  • Lapte demachinat - pentru piele grasa si pentru piele uscata si sensibila (curata fata cu delicatete si elimina impuritatile si machiajul).

Produsele bio Laboratoire Gravier pentru bebelusi - gel spumant pentru corp si par, lapte de toaleta, apa de curatare fara clatire si crema pentru fata si corp. Toate acestea sunt special create pentru pielea sensibila si inofensiva in fata bacteriilor a copilului tau. Fiind compusa numai din ingrediente naturale, iti poti lua gandul de la o eventuala infectie a pielii bebelusului tau. Alege o piele curata si sensibila pentru copilul tau!

Poti incepe prin a testa un produs. Cu siguranta vei adora efectul obtinut iar tenul tau iti va multumi pentru aces rasfat pe care i-l acorzi zilnic.

4 comentarii:

coco spunea...

nu stiam de ele !

Ana-Maria spunea...

Sunt noi intrate pe piata romaneasca. :) Sunt produse bune, am incercat cateva... Urmatoarea achizitie va fi samponul antimatreata. :p

Mihaela Gurău spunea...

Uite de ai nu stiam!
Merci:*

Ana-Maria spunea...

Mihaela, ma bucur ca te-am putut ajuta! :*