joi, 6 ianuarie 2011

S.O.S

De aproape un an ma chinui sa nu-mi mai tai cuticulele, insa nu stiu cat o sa mai rezist. Unghiile mele arata destul de urat si par atat de neingrijite... Folosesc zilnic ulei pentru cuticule si crema, dar tot nu sunt multumita de felul in care arata.

Din pacate nu sunt nici genul de femeie careia sa ii placa sa piarda ore in sir aranjandu-si unghiutele! Nu-mi place sa imi fac unghiile! Nu-mi place sa-mi usuc parul! :)) Dar cu uscatul parului este o alta poveste...

Sunt convinsa ca asa cum eu ma uit la unghiile celorlalte femei, si ele se uita la ale mele. Se spune ca unghiile sunt ca o carte de vizita, vorbesc despre tine.

Maria pare trista si neingrijita privindu-i mainile, dar nu e asa! Maria e o femeie indragostita de frumos! Si spera ca eforturile pe care le face acum sa-i aduca multumire.

Unghiutele voastre ce spun?


6 comentarii:

Unknown spunea...

nu inteleg de ce multe persoane sunt impotriva taierii cuticulelor...eu le tai cam o data pe saptamana sua la doua saptamani, nu am avut niciodata probleme din cauza asta iar unghiile mele sunt intr-o stare perfecta...
decat sa stau sa ma dau cu tone de uleiuri si creme mai bine le tai direct si stiu din start ca am niste unghii curate si ingrijite...

Ana-Maria spunea...

Si mie mi se pare ca unghiile mele aratau mult mai bine inainte de a incepe experimentul asta cu uleiuri, creme si betisoare de bambus pentru cuticule... Dar poate gresesc eu cu ceva. :| Din cate am inteles nu este recomandata taierea cuticulelor pentru a preveni eventuale infectii, dar ma bate gandul ca este si o strategie de marketing in spate, foarte bine pusa la punct. :) Adica... "Nu va mai taiati cuticulele, cumparati creme, uleiuri, betisoare, etc!" Sunt convinsa ca in ultimii ani au crescut vanzarile de astfel de produse. :)

iguanitza spunea...

și eu încerc să nu-mi tai cuticulele și chiar dacă folosesc ulei de fiecare dată când îmi fac manichiura, degeaba...tot urât arată..așa că le tai. Mai bine le tai și arată frumos, decât să mă abțin și să arate ca dracu :))

Ana-Maria spunea...

:)) Ai dreptate.

Le mai tin pana in primavara... poate poate. :P

Anitta spunea...

Mie un prieten student la medicina mi-a atras atentia cu privire la taiatul cuticulelor.
Mi-a povestit cum vedea la practica femei cu mainile umflate (nu doar degetele) de infectie din cauza ritualului:)).
O data pe luna le tai si am grija sa nu ma ciupesc si sa nu stau cu mainile in zone cu praf sau sa pun mana pe ceva "dubios".
In restul lunii mi le imping cu betigasul si arata ok (parerea mea:)).
Ceea ce e important e ca arata mult mai bine atunci cand le tai. Deci, cu toate avertismentele, voi ramane fana taiat cuticule:))

Ana-Maria spunea...

De infectii imi este si mie frica. :(
Am observat ca daca le dau cu oja nu se mai vad atat de urat. :D

XOXO