miercuri, 12 ianuarie 2011

Multumesc IVATHERM!

Pentru mine Ivatherm a fost o adevarata binecuvantare! Folosesc zilnic Ivatherm crema pentru ten gras cu tendinta acneica, iar pe zonele cu probleme Ivatherm AKNE-SYT.

Nu stiu daca va amintiti cand spuneam ca duc o lupta dura cu tenul meu... Au trecut cateva luni de atunci, timp in care am facut multe vizite la dermatolog. Mi s-a recomandat Isotrexin gel care m-a ajutat sa scap, pana la un punct, de probleme; spun pana la un punct pentru ca am incetat sa mai folosesc acest produs deoarece m-am ales cu mici cicatrici pe fata.

Mi se terminase crema de fata cand am ales Ivatherm. Eram in farmacie si cautam un produs care sa se adapteze tipului meu de ten. Prima data mi-am cumparat Ivatherm AKNE-SYT. Am folosit AKNE-SYT pe toata fata timp de mai multe saptamani; tenul meu incepea sa fie din ce in ce mai sanatos, insa buzele mele incepeau sa sufere. Chiar daca nu erau cu adevarat uscate, aveam o senzatie de strangere, de buze sterpede, deshidratate. Asa ca... am facut iar o vizita la farmacie, alegand de aceasta data Ivatherm crema pentru ten gras cu tendinta acneica. Acum folosesc aceasta crema pe toata fata, iar AKNE-SYT doar atunci cand vad ca vrea sa apara un monstrulet.


INDEX

Ivatherm ACNE-SYT recomandat pentru ten gras cu imperfectiuni severe (cosuri, inflamatii). Accelereaza eliminarea cosurilor si previne reaparitia lor; reduce riscul aparitiei cicatricilor.

Ivatherm crema pentru ten gras cu tendinta acneica - crema reparatoare a tenului gras cu imperfectiuni si acnee. Are actiune de reglare a secretiei de sebum. Hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea cu imperfectiuni si acnee.




11 comentarii:

Deena spunea...

Hmmm suna foarte bine. Daca ar functiona si la mine ar fi mare lucru. Cam ce pret si ce gramaj au cremele Ivatherm?

Machiaj Ochi spunea...

Si eu ma gandeam sa incerc produsele de la ivatherm.

Ana-Maria spunea...

Sunt foarte bune produsele! Cremele au 30 ml si costa pana in 50 lei bucata. :)

Monica - Pisica albastra spunea...

Gand la gand ai fost cu mine de data asta!
Trebuie sa imi schimb crema de fata iar azi-noapte am stat pe net pana la ora 2 cautand diferite variante. Cand in final am inchis calculatorul cu ochii impaienjeniti, varianta la care ramasesem era Ivatherm - cea pentru ten gras.
Ma bucur sa aud ca tie ti-a facut bine, chiar s-ar putea ca postarea ta sa fie cea care sa ma determine sa fac aceasta achizitie.
Insa mai am o intrebare, sa fiu impacata cu mine: se poate cere o mostra din farmacii? Sau nu exista varianta asta?
Multumesc mult!

Ana-Maria spunea...

Monica, ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor! :*
Eu am cerut mai demult un esantion pentru fdt si am primit. :D
Pupicei.

AlexantzA spunea...

Buna :) te urmesc de mai multa vreme, dar din umbra. Azi am citit postarea ta si pentru ca ma deprima incredibil de tare monstruletii ce nu mai vor sa-mi paraseasca fruntea, mi-am luat azi crema Ivatherm ACNE-SYT, dupa ce am citit ca pe tine te-a ajuat. Sper sa-mi fie buna si mie:) Vreau sa te intreb: tu o aplicai doar pe zona cu probleme sau pe intreaga fata?
Multumesc!

Ana-Maria spunea...

Ciao, AlexantzA! Iti multumesc ca esti alaturi de mine! :*

Am aplicat timp de aproape o luna ACNE-SYT pe toata fata. Dar asa cum am scris si in postare, am inceput sa imi simt buzele deshidratate (nu erau uscate, dar aveam senzatia de buze care tin). Din acest motiv am apelat la crema pentru ten gras cu tendinta acneica, iar acum folosesc ACNE-SYT doar atunci cand e nevoie pe zona cu probleme.
Iti doresc mult succes! Sa ma tii la curent cu rezultatul obtinut!
XOXO

AlexantzA spunea...

Merci de raspuns, o s-o aplic si eu pe toata fata vreo 2 saptamani; imi place ca lasa pielea catifelata si mata. O sa revin cu pareri, dar trebuie sa am rabdare macar o luna:))
Te pup:*

Ana-Maria spunea...

Poti incerca dupa cele doua saptamani si crema pentru ten gras; are acelasi efect de matifiere.

O zi frumoasa! :*

AlexantzA spunea...

Buna, Ana-maria, am revenit cu impresiile despre crema, am folosit-o o luna si o zi. :))
Sa incep cu ce-mi place la ea: mirosul (imi place f mult) si faptul ca matifiaza incredibil de bine. in rest, nu prea am de ce s-o laud. Cosuletele mele sunt tot la locul lor, nu m-a ajutat la asta cred ca deloc. Uneori ramanea ciudat pe piele si imi venea sa frec tenul de parca aveam masca pe fata..si chiar se duceau scamite. insa nu se intampla asa tot timpul, uneori intra chiar bine in piele. Ciudat, stiu :)) Imi pare rau ca n-a functionat pt ce aveam eu nevoie; acum i-am dat-o iubitului meu sa testeze si el cat a mai ramas, cred ca-i ajunge pt mai bn de o saptamana.
Ma bucur ca a avut efect la tine, imi pare rau ca la mn nu a functionat, dar voi strange bani sa-mi iau alta, insa deocamdata vreau sa-i dau timp tenului "sa respire" :)

O zi frumoasa iti doresc!:*

Ana-Maria spunea...

:( Imi pare rau ca nu a mers... Eu sunt f incantata de rezultatul pe care l-a avut asupra tenului meu.

Poate ca ar trebui sa mergi la un dermatolog... :) Tine-ma la curent!

O zi frumoasa si tie!
XOXO