joi, 25 noiembrie 2010

Are wedding tents a good idea?




9 comentarii:

Monica - Pisica albastra spunea...

daca ar exista posibilitatea sa fie atat de frumos amenajat si atat de mare, probabil DA, mai ales pentru locatii mai speciale (orase mici, munte, nunta pe plaja)
sunt foarte curioasa daca ai gasit vreo optiune plauzibila in acest sens.

Ana-Maria spunea...

Am gasit ceva dragut la iesire din Rm. Valcea, sub un deal... Mie imi place f mult cum arata. Cortul respectiv are capacitate de ~450 persoane; parcarea este foarte mare, asfaltata; toalete frumos amenajate chiar langa cort... Peisajul este f frumos... Insa nu-l incanta pe iubitul meu ideea unei nunti la cort... Il sperie vremea - singura data disponibila pentru 2011 este 21 mai. :) Iti atasez link sa vezi locatia. :*

http://www.nuntidebasm.ro/1318--Firme-catering--Valcea--PRO-MARRIAGE-_-MARRIAGE-PARK

Monica - Pisica albastra spunea...

este feeric! mie imi place muult!
iar 21 mai e o data foarte buna, aveti toate sansele ca vremea sa fie delicios de placuta!
vara ar fi poate mult prea cald, iar nuntile toamna nu sunt pe gustul meu (opinie strict personala).
mie poza cortului luminat noaptea mi-a mers direct la inima (eu-s o hippioata oricum, dar din partea mea: vot pro!) mie mi-a dat impresia unei scene de basm: nunta zanelor, Sanzienele... romantisme de-astea :)))

felicitari si sper sa fiti feriicti o viata intreaga!

PS:...si...daca vrei si nu ai superstitii legate de asta...mi-ar placea sa vad si alte alegeri ale tale legate de organizarea nuntii: flori, verighete si, normal, rochia!
pana acum esti o adevarata sursa de inspiratie: creativa si usor nonconformista :)

Ana-Maria spunea...

Monica, ai reusit sa ma faci sa rosesc! Multumesc mult pentru complimente! :*

Cu siguranta o sa impartasesc cu voi alegerile noastre legate de organizarea nuntii. :) Nu stiu ce au barbatii astia cu nuntile la cort... Nu-i incanta deloc ideea... :( Am vorbit cu mai multi prieteni-barbati si toti sunt total contra spre marea mea dezamagire... Cealalta alegere a noastra este un restaurant situat tot in afara orasului la iesirea spre Sibiu... Undeva intr-o livada de meri... Este foarte faina sala... singurul dezavantaj ar fi data... 22 octombrie. :)

http://restaurante-ok.ro/ok/ball-room-galerie-foto

Astept parerea ta.
Multumesc mult! :*

Monica - Pisica albastra spunea...

restaurantul e clasic, dar foarte elegant! imi plac coloanele romane si imi place mult tavanul decorat fluid cu drapajele acelea de material.
are potential mai mare ca pozele de nunta sa iasa superb (cu scena aceea rotunda pentru dansatori, lovely)
pe de alta parte, eu stiu ca la romani sezonul nuntilor e toamna, dar pe mine toamna ma deprima, I'm a child of summer! :))
...dar daca veti alege aceasta varianta, puteti merge pe un decor tomnatic, in nuante calde, cu flori si frunze, vita de vie, struguri, aranjamente de flori si fructe pe mese...sau pe ideea unei petreceri decadente romane (fantani, amorasi, o cantareata la harpa - rasfat bahic) sau o receptie regala (voi sa veniti intr-o trasura, sa fiti intampinati in urale de catre invitati, sa va faceti intrarea ca rege si regina, ceva muzica clasic-baroca, pe mese sa fie carafe de vin rosu si pocale...imaginatia mea o ia razna!! mie imi plac scenariile astea mai inedite, la nunta mea nu va fi loc de lautari si de formatii cu acordeon, pur si simplu nu e genul meu, dar stiu ca nunta e in primul rand o legitimare a relatiei voastre in fata familiei si a comunitatii, deci familie traditionala -> nunta traditionala)

...depinde normal tema nuntii pe care o veti alege si schema de culori (am vazut restaurantul decorat pe roz, alb si rosu, alb si verde), voi alegeti, mie doar imi zburda imaginatia pe campii (mi-ar placea mult sa fiu organizatoare de nunti, cred ca ar fi cariera ideala pentru mine)
oricum, inteleg de ce barbatii nu sunt atrasi de ideea nuntii la cort: ei vor stabilitate in caz de intemperii, un acoperis desupra capului, pragmatisme de-astea. noi suntem mai romantioase, de ei fac misto prietenii :)) unde sa duca ei mireasa furata daca nunta e in pustietate? :))
oricum: orice ati alege, sunt sigura ca va iesi o nunta minunata!
eu astept cu mult interes detalii de fiecare data cand vei dori sa le postezi :)

Ana-Maria spunea...

Si noi ne gandim la o nunta cu tematica. :) Mi-as dori sa reusim sa mutam data mai in vara...:X Pentru mine, luna perfecta pentru nunta ar fi iunie! :D Dar... cred ca si toamna se poate face o nunta frumoasa... Poze facute printre frunze ruginii... E frumoasa si toamna. Sper din suflet sa nu ploua! Ca si culori... cred ca mi-ar placea sa mergem pe un cuplaj de ivory cu bordeaux. :)

Inca nu am fost la targuri de nunti pentru ca asteptam sa vedem daca se mai elibereaza vreo data la restaurant. :p Daca nu se elibereaza nimic, cred ca din primavara o sa facem prezenta la toate targurile de acest gen.

Daca esti atat de pasionata de organizarea nuntilor, ar trebui sa faci ceva in acest sens! De ce nu-ti faci o echipa? Sunt multi cei care apeleaza la organizatori. :)

Daca iti va face placere... Mi-ar placea sa imi dai cateva sfaturi pe parcurs, cand o sa mai inaintam cu organizarea. :)

Pupici.
Sa ai o seara frumoasa! :*

Anonim spunea...

daaaa, cu conditia sa fie vara si sa nu ploua :*

Monica - Pisica albastra spunea...

nu numai ca mi-ar face o deosebita placere, dar m-ai onora macar impartasindu-mi ideile tale si lasandu-ma sa ma bucur de ele!!

iti las cu mare drag mailul meu: rheea_taiki(at)yahoo(dot)com
(nu e cel mai profi mail de care ma folosesc, dar e cel pe care il verific cel mai des, e cel pentru prieteni) :)

PS: luna iunie ar fi si preferata mea, iunie sau august.
...e tare pacat ca trebuie sa-ti programezi ziua nuntii in functie de disponibilitatea restaurantului care va gazdui receptia sau a bisericii la care se va tine slujba. mi se pare aproape inacceptabil...

Ana-Maria spunea...

:* Multumesc, Monica!

Aflu eu cine are nunta in iunie si imi bag coada; fac nunta in locul lor si pe urma sa se impace! :)) Glumesc. :P Asta este. :( Fiind orasul mic apar tot timpul probleme de acest gen... Cred ca mi-ar fi fost mai usor daca as fi avut mai putini invitati, dar daca nu inviti pe X sau Y se supara si nu-i frumos. :)
Ar mai fi si alte variante pentru un numar mare de invitati, insa nu-mi place cum arata sala si prefer sa fac un compromis in ceea ce priveste data decat sa aleg o locatie care sa nu-mi placa. :)

Gata, ma pun la somn. Maine am o zi luuunga....

Noapte buna tuturor!
XOXO