luni, 1 noiembrie 2010

Intrebare - pentru fetele cu parul lung

Dormiti cu parul strans sau desfacut?

12 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Desfacut, desi nu prea il sufer astfel si acasa am tendinta sa il asasinez facandu-l coc in crestet sa nu simt nici fir pe fata. Incerc sa nu mai fortez radacinile prinzandu-l sus ca sa nu mai suporte gravitatia, uneori simteam ca ma doare capul la propriu caci imi placeau cocurile in stilul balerinelor,mai ales ca imi intindeau instant pielea fetei si mi se accentua aerul usor asiatic.
Asa ca prind doar lateralele cu o clama de plastic lejera,clips,stiu ca elasticele fac rau in timp. Noaptea insa nu pot dormi cu clama pentru ca e voluminoasa si ma dereanjeaza, asa ca atunci cand simt ca mi se inchid ochii o desfac si mi-l intind pe perna sa nu dorm pe el.
Culmea, daca il tii liber in timp se toaca prin frecarea permanenta de spate/haine, daca il tii strans nu respira si fortezi radacina.
Stand foarte mult acasa obisnuiesc uneori sa ii dau si la fiecare 2 zile cu ulei de masline 3-4 cm la varf,tocmai pentru a evita deteriorarea prin frecare.In rest pe toata lungimea o data pe saptamana inainte de spalat.
Mi-ar placea sa ma lamureasca cineva daca e ok impletit,mi-ar fi mai usor sa dorm cu el asa.

Miuri spunea...

si, si :)

Ana-Maria spunea...

Eu auzisem ca e mai bine sa dormi cu parul prins... Vreau mai multe pareri. :)
Si eu, la fel la tine, Ramona dorm cu el desfacut si il ridic. :)

Anda Zelenca spunea...

Si eu tot cu parul desfacut...

Eliza spunea...

dormn cu parul de preferinta , impletit :)
sau coc sus pe cap .

Ana-Maria spunea...

Eliza, si nu simti ca te doare capul daca il prinzi in coc? ...
Cred ca si eu l-as tine impletit, dar trebuie sa imi mai creasca. :D

Eliza spunea...

nu
ei .. cocul il prind cu elastic pentru par nu cu agrafe

Ana-Maria spunea...

:) Mda... cu agrafe ar fi ingrozitor! Si eu il mai tin prins cu un elastic cand dorm cu iubitul meu. :P

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Eu dormeam cu parul desfacut, insa am vazut ca e mai bine, daca ai parul cret, sa dormi cu el strans. Eu am inceput sa il prind cu un cleste foarte mare in varful capului si am observat ca e mai bine asa, nu mai e la fe de dezordonat si mi se ciufuleste zona de la ceafa care sta mai ascunsa, si nu o zona mai vizibila. E mai bine asa pentru ca nu trebuie sa insist foarte mult nici la pieptanat (am parul des si ondulat, daca il pieptan prea intens se umfla si se deranjeaza buclele).
A, cu clestele, fiind lejer strans, nu ma doare pielea capului, se mai si lasa din "legatura", asa ca e comod.

Ana-Maria spunea...

Eu am firul de par ffff drept - parca e intins cu placa! Si am impresia ca firul este destul de subtire si fin, insa cade greu... Mi se formeaza tot timpul calti in spate. :)) Ca la copilasi. :P Cred ca daca nu as folosi balsam ar fi dezastru! :)
O sa incerc si varianta ta. :)
Cand eram mica auzisem ca daca dormi cu parul impletit iti creste mai repede. :P

Adina//SeptembrieJoi spunea...

Daca as dormi cu el impletit, s-ar ciufuli mai urat. Incearca si varianta asta, dar alege un cleste mai scurt si cu deshizatura larga (sper ca m-am exprimat suficient de clar...).

Ana-Maria spunea...

Am inteles perfect. :D Doar ca eu avand firul de par drept si destul de fin... daca clestisorii sunt mai rari imi va aluneca parul... Incerc in noaptea asta sa vad cum e. :) :*