miercuri, 27 octombrie 2010

Orzene, again.

Stiu ca am blamat samponul Orzene, daaaar cum cel de la Elseve a inceput sa ma dezamageasca... si cum le aveam pe amandoua in baie, mi-am spus ca ar trebui sa ii mai dau o sansa samponului Orzene.

Ce am observat:
  • parul scartie la clatire intr-un mod placut
  • daca inainte imi spalam parul la doua zile acum il spal la trei zile

9 comentarii:

Zuzele spunea...

Vezi ca de la Elseve cade parul! Nu numai eu am experimentat treaba asta, ci si cateva prietene care s-au plans ca in perioada in care foloseau Elseve, le cadea parul in prostie. Eu eram fan Elseve ala roz, dar am renuntat pentru ca pierdeam un pumn de par la fiecare spalare si de atunci nu mi-a mai cazut.

Ana-Maria spunea...

Tot din acelasi motiv am renuntat si eu la Elseve - eu am folosit Elseve pentru volum. :( Imi place f mult cum arata parul dupa spalare, dar imi pica prea mult par...
Am tot auzit cuvinte de laude pentru Orzene; mi l-am cumparat acum ceva timp, l-am folosit atunci o singura data si nu mi-a placut. Imi tot facea cu ochiul sticluta in ultima perioada si mi-am spus ca ar fi cazul sa ii mai dau o sansa. :) Cred ca a meritat. :P E ok samponul, cu toate ca... inca imi mai pica destul de mult par. :(

Ana-Maria spunea...

Ce folosesti acum? :D

Anonim spunea...

poraul iti poate cadea de la stres sau alimentatie proasta, si in cazul asta nu prea conteaza ce sampon folosesti...eventual incearca cel de la gerovital, ca tot apare acum pe toate blorgurile, si se pare ca da rezultate la problema ta

Zuzele spunea...

Hmmm, multe, mult prea multe! Dupa Elseve, m-am tratat cu Alpecin pentru scalp sensibil (se gaseste la farmacie, 100 si ceva de mii, dar pana in 150 mii). Foarte bun, numai ca nu are balsam, este mai mult un sampon tratament si cam dadea volum, iar mie imi place parul pisicos:)
Ultima oara mi-am spalat parul cu SP (System Professional) de la Wella, sampon pentru par vopsit si masca pentru stralucire. Sunt fenomenale, par fin, stralucitor, exact cum trebuie, numai ca si de la asta imi cam cade parul. De fapt,nu stiu daca de la el pentru ca mi-am cam facut de cap in vara asta cu tot felul de tratamente, vopsea, fixativ, etc, chestii nasoale pentru par. In primavara cand foloseam tinctura de ardei iute+urzica+mesteacan, nu-mi mai cadea un fir si atunci foloseam Alpecin sau 5R de la Hofigal.
O buna perioada am folosit Fudge- sampon,balsam si tratament leave-in care imi plac la nebunie! Stralucire, volum cat trebuie, dar si par pisicos in acelasi timp :))
Mai am si Joico Silk Result-sampon si balsam- foarte bune si ele, insa le-am folosit ceva vreme si am simtit nevoia sa le mai schimb si cu altceva.
Mai am Joico re:nu Age Defy by Shiseido,din gama Softness & Manageability, insa doar de doua ori le-am folosit si nu prea pot sa ma pronunt. Doar ca a trebuit sa pun mult sampon pentru ca nu facea spuma.
Zilele trecute am mai testat PhytoCitrus de la Phyto, sampon si masca pentru par vopsit. Miros senzational, spuma la o picatura de sampon, par care scartaie dupa limpezire, iar masca il face moale si foarte stralucitor. Nota 10!
Mai am cateva, tot de la Phyto insa nu le-am testat inca.
Parerea mea este ca ar trebui sa renunti la produsele astea de supermarket. Chiar daca sunt mai ieftine, sunt destul de agresive cu parul si cu scalpul si mai bine mai pui ceva banuti si iti iei ceva de calitate. Din cate vad, ai un par foarte frumos, drept si stralucitor. Nu-i pacat sa nu-l pastrezi mult si bine?:)

Ana-Maria spunea...

Stres... mda... stiu, chiar eu am scris nu demult un articol despre cauzele caderii parului. :P Stresul si alimentatia proasta erau pe lista. :D O sa incerc sa ma menajez mai mult. :)

Ana-Maria spunea...

@Zuzele: De Alpecin am auzit ca este f bun insa nu stiu de ce am tot omis sa il cumpar... Inainte de Elseve am folosit Revalid sampon si balsam, insa nu mi s-a parut ca da cine stie ce rezultate. :) Am tot folosit sampoane din farmacie. Am trecut la Elseve la recomandarea surorii mele f incantata de volumul pe care i-l confera... Cred ca am folosit Elseve aproape jumatate de an. Am inceput sa imi pun intrebari in legatura cu Elseve datorita blogaritelor care spuneau ca le cade parul de la Elseve si mi-am dat seama ca si eu sufar de aceeasi problema. :( Asa ca... intr-un final m-am hotarat sa renunt la Elseve si sa revin la obiceiuri mai bune. :D
O sa incerc Alpecin si cred ca ar trebui sa imi aplic si niste masti naturiste.
Pupicei si o seara faina! :*

Zuzele spunea...

Da, si eu am avut Revalid!Initial, mi se parea Dumnezeul sampoanelor, insa mai apoi, dupa ce s-a obisnuit parul cu el, nu ma mai impresiona cu nimic. Cred ca secretul este sa schimbi cat mai des samponul pentru ca parul se obisnuieste cu el si nu mai da rezultate, ca si cu pasta de dinti pe care nu trebuie sa o cumperi de 2 ori consecutiv:p Asa am auzit si eu si o data iau Colgate, o data Blend-a Med sau altceva. In fine, sa ne tii la curent cu za next shampu :)

Ana-Maria spunea...

Zuze, astazi cred ca o sa merg la farmacie sa imi iau Alpecin. Am auzit ca f bune ar fi si fiolele de la Folten. :)
Ati auzit ceva de pastile Cystine pentru regenerarea parului si a unghiilor? :)