joi, 7 octombrie 2010

Megan Fox's plastic surgery

Eu cred ca era frumoasa si inainte. :)


11 comentarii:

Anonim spunea...

operatii estetice sau nu,pentru mine nu sunt atat de evidente-in afara de buze..cred k schimbarea se datoreaza maturizarii sale si a evolutiei de-a lungul timpului-machiajul poate schimba complet o persoana..si da,era frumoasa si inainte!:):*:*:*

Irina spunea...

Mie imi place mai mult inainte :))

Irina spunea...

eu incep sa ma indoiesc ca si-a facut operatii plastice...si-a schimbat putin coafura, are sprancenele mai groase si mai simetrice...poate putin silicon in buze...dar eu nu vad mari diferente. Si eu aratam muuuult mai diferit acum 5ani, unde mai pui ca ea are o armata de stilisti pe langa ea...

ColourMePretty spunea...

hmmm...deci imi place foarte tare asa cum e acum,dar in pozele de mai sus ma atrage mai tare cum arata inainte. Banuiesc ca are rinoplastie pentru a-si subtia baza nasului,si imi pare mai dulcica cu el natural caci ii face fata mai de papusica.In al doilea rand clar are botox cel putin in zona fruntii caci numai astfel se obtin peste noapte aspectul acela usor oblic al ochilor si sprancenele discret ridicate.Actualmente e totusi cam grava si statuara mai ales cand poarta machiaj intens,inainte arata mai girly,mai tanara.Insa cand nu poarta machiaj imi plac si trasaturile structurate de acum.

Anca Buzea spunea...

Si sprancenele schimba mult fizionomia, cele extrem de subtiri si negre pe care le avea la inceput ii faceau trasaturile sa para mai dure. Dar era frumoasa si inainte, asa cum este si acum :)

Anitta spunea...

Nu prea imi place de ea pt ca incearca sa o imite pe Angelina....

Ana-Maria spunea...

Si eu sunt de aceeasi parere cu voi, fetelor! Buzele sunt marite in mod cert, dar in rest... doar anii isi spun cuvantul! :) Poza am preluat-o de pe site-ul http://www.inmirror.com/. Chiar va invit sa intrati pe site, sunt multe chestii dragute. :)

Ana-Maria spunea...

Anitta, pe http://www.inmirror.com/ chiar se face o comparatie intre cele doua dive. :P

Ana-Maria spunea...

Ramona, mie buzele mi-au sarit in ochi, dar parca ai dreptate, Cu cat ma uit mai mult la cele doua poze... observ forma schimbata a nasului si ochii migdalati (- asta nu se poate realiza si prin machiaj?)

Unknown spunea...

mult mai frumoasa inainte, eu optez pentru naturalete..nu inteleg de ce pana si astfel de fete care sunt inzestrate de la natura cu trasaturi frumoase, apeleaza la diverse operatii estetice..:(urat.. o sa ajungem sa fim papusi vii

Ana-Maria spunea...

Si eu cred ca atunci cand esti frumoasa nu ai nevoie de operatii estetice. :) Defectele intr-adevar trebuie corectate pentru a capata incredere in tine.