joi, 28 octombrie 2010

Dreaming...

Clasic Inalt Baroc Crem

Cizmele Clasic Inalt sunt realizate din piele de oaie si captusite cu blana naturala. Sunt niste cizme inalte care arata extraordinar atat ridicate cat si intoarse, putand fi purtate in functie de stilul fiecareia. Toate cizmele din colectia clasic au branturile realizate dintr-o spuma moale acoperite cu piele autentica de oaie, iar talpa este flexibila si usoara, conceputa dintr-un cauciuc special creat. Intr-un cuvant, aceste cizme iti asigura un confort ridicat la fiecare pas din toate punctele de vedere.
Pret: 550 lei

6 comentarii:

Agnes spunea...

de unde pot cumpara aceste minunate Ugg la pretul de 550lei?

Ana-Maria spunea...

Neata!
Ii gasesti aici:
http://www.uguri.ro/index.php?cPath=5

Agnes spunea...

Acum am verificat site-ul dar am dubii...sincer. Sunt originalele modelele? Pe site-urile din afara preturile sunt mult mai mari decat acestea. Stii tu ceva?

Ana-Maria spunea...

:) Nu stiu ce sa spun, Agnes... Pe amazon.com sunt mai ieftine... ~140$. :)
Tind sa cred ca sunt originale modelele, sau cel putin imi doresc sa fie. :D

Zuzele spunea...

Vai ce frumoase sunt!!!! Cam ieftine la 550 ron, ma gandesc ca nu cumva sa fie fake-uri! Oricum eu am fake-uri si sunt foarte incantata de ele, le iubesc! Sunt scurte, bej, imblabite si am dat 120 lei pe ele din SIR:) Am vazut unele de 100 de ori mai frumoase in magazinul H din Herastrau, maro ciocolatiu, dar din piele, nu piele intoarsa, sau imitatie ceva, habar n-am dar aratu bestial- 160 lei:) Vor fi a treia mea pereche!

Ana-Maria spunea...

Eu nu am nicio pereche de UGG-uri. :(

A fost un concurs pe flu.ro; puteai castiga un voucher in valoare de 400 lei sa-ti cumperi o pereche de UGG de pe acest site. M-am inscris si eu, dar nu am avut noroc. :P