miercuri, 22 septembrie 2010

Wistfulness

Herstyler 3P Curling System

- Display de temperatura digital
- Protectie termica
- Tehnologie ceramica
- Incalzeste pana la 200 grade Celsius
- Trei tipuri de bucle: de la foarte mici la foarte mari

Pret: 53$ (amazon.com)

Prima data cand am vazut acest produs eram la mare, in mallul din Constanta. Era amplasat pe mijloc un stand de prezentare. Doua domnisoare se ofereau sa-ti aranjeze parul, timp in care iti prezentau calitatile exceptionale ale acetui produs si te zapaceau cu oferta lor senzationala de pret: 450 lei! cand de fapt, costa 250 de lire!!! Wow! Nu poti pierde o asemenea oferta! M-au intrebat cum mi se pare pretul... "Foarte mare. Tinand cont ca am venit la mare pentru a ma simti bine si nu pentru a cumpara un ondulator... Dar o sa tin cont de oferta voastra. Multumesc mult." Si chiar am tinut cont! Cand am ajuns acasa.... am cautat produsul pe net. Si ca sa vezi! Oferta lor speciala era un mare bluff! Pentru ca pretul este de 53$!!! Aproximativ a treia parte din cat cereau ele!

Intotdeauna mi-am dorit par lung si bucle naturale...





4 comentarii:

Anonim spunea...

arata bine..si eu sunt adepta buclelor lejere,arata dragalas-cute,dar sexy-atragator in the same time:D:D:D:P:Pte imbratisez cu drag..:*:*:*

Ana-Maria spunea...

>:D< :*

Ema, Brasov spunea...

Traditionala teapa cu asa zisele "oferte". De fapt, cumperi produsul cu mult mai scump decat pretul real. Informarea ne poate salva buzunarele!

unika spunea...

specific romanesc :-p