miercuri, 22 septembrie 2010

Hair stuff

Nu m-am gandit niciodata ca samponul ar putea fi vinovat de caderea parului. Insa parca de cand folosesc Elseve - L'oreal imi cad din ce in ce mai multe fire de par... Imi place Elseve pentru stralucirea si volumul pe care i le confera parului; il folosesc de cel putin 6 luni.
Cred ca ar trebui totusi sa fac o schimbare! Mi-am cumparat Orzene pe care nu l-am folosit decat o singura data si l-am dat deoparte pentru ca nu mi-a placut rezultatul. Poate ca o sa ii mai dau o sansa! Poate ca rezultatele bune se vad in timp!

6 comentarii:

Anonim spunea...

eu am observat ca pe masura ce creste in lungime,cu cat este mai lung,parul incepe sa cada mai mult..in cazul meu!:)sa fie samponul sau..?:)pupici

ColourMePretty spunea...

eu am alta problema...o prietena mi s-a plans ca luandu-se dupa mine incepuse sa isi aplice si ea ulei de masline inainte de spalat....si a renuntat dupa cateva aplicari pentru ca ii cadea parul mai mult ca de obicei.M-a cam pus pe ganduri pt ca de o luna si mie imi cade cam mult,dar nu stiu ce sa cred pt ca ulei imi aplic saptamanal de mai bine de 1 an si chiar si inainte aplicam dar mai rar.Daca ar fi de vina de ce tocmai dupa atata timp?E si toamna si pot da vina si pe schimbarea anotimpului,plus ca nici nu il pun la radacini niciodata deci nu inteleg cum ar putea determina caderea.Numai ca imi amintesc ca am mai auzit candva persoane care pateau asta.Sper sa fie alarma falsa caci e cel care m-a ajutat sa nu mi se mai despice varfurile de atata timp.

ColourMePretty spunea...

Orzene e singurul sampon care se gaseste si in supermarket pe care l-am folosit in ultimii 3 ani,luam numai Plafar sau dermato.De fapt si pe asta l-am luat abia dp ce l-am zarit si la Plafar.I-am facut review prin mai,am avut rabdare sa consum toata sticla desi a fost o porcarie,imi ingrasa parul repede in conditiile in care normal ma spal 1 data pe saptamana sau de 3 ori in 2 saptamani,il facea sa stea vlaguit la putin timp dupa spalare.

Ana-Maria spunea...

Nici mie nu mi-a placut Orzene... :( Proaspat spalat arata ca si cum ar fi trecut doua zile de la spalarea lui. :( Dar tindeam sa cred ca in timp efectul va fi altul asupra parului.
Ramona, daca tu spui ca in ciuda rabdari pe care ai avut-o cu Orzene rezultatele au fost unele sub asteptari... inseamna ca o sa il las uitat in dulapior. :P
Thx, girls! :*

Zuzele spunea...

Da, samponul este vinovat pentru ca si eu eram mare fan Elseve pana cand mi-a facut sa dispara jumatate din par :((( Mie imi placea ala roz cel mai mult, parul devenea moale, matasos si stralucitor, insa ce folos daca ma parasea constant?
Am renuntat la el si acum folosesc Fudge - am scris eu despre el pe blog. Ti-l recomand pentru ca parul este la fel de stralucitor si matasos, poate si mai si :)

Ana-Maria spunea...

Am vazut pe blogul vostru ca esti foarte multumita de Fudge. :)O sa vorbesc cu Ema sa imi trimita unul. :D