joi, 23 septembrie 2010

Fara titlu

In Rm. Valcea au aparut in ultimii ani cateva boutique-uri cu hainute si accesorii Zara, H&M, Stradivarius, Pull&Bear, dar si Luis Vuitton, Prada, Armani & Co. Preturile sunt mult sub cele practicate pe piata. Prima data am crezut ca sunt mult mai ieftine fiind din colectiile din anii trecuti, dar m-am inselat. Gasesti in aceste mici magazine colectiile din mall-urile din Bucuresti!
Voi cum va explicati preturile mici aplicate de butique-urile din orasul meu?
...
Eu cred ca este ceva necurat la mijloc.

3 comentarii:

Zuzele spunea...

Cred ca sunt replici :) Eu am gasit si in Bucuresti magazine de genul asta si sunt foarte ok hainutele, cu etichete Zara, Bershka, Stradivarius... Ori sunt replici, ori sunt haine pe care magazinele le iau din afara, de la solduri.
De exemplu, in Bucuresti este un lant de magazine care se cheama Mini Prix. Aici au haine Zara,BSK, Stradivarius, H&M, Diesel, Intimissimi si muuulte altele. Unele sunt din colectii trecute, iar altele din cele actuale. Eu mi-am luat o bluza Stradivarius cu 200 mii de acolo, iar prietena mea fitoasa a preferat mall-ul si a luat-o de acolo cu 800 mii:) Aceeasi!!:)
Eu una nu tin la etichete si daca imi place ceva si este de calitate, poate sa fie si din piata. Eu mi-as lua din magazinele de care spui tu, chiar daca sunt facaturi sau din colectiile trecute, atata timp cat pretul este ok si hainutele de calitate!
Spor la shopping!

iguanitza spunea...

ummmm... or fi furate? ...

Ana-Maria spunea...

@Zuzele: Imi cumpar haine din magazinele astea de cand le-am descoperit. :D Toate arata bine si parca nu imi vine sa cred ca sunt fake-uri... Tind sa cred - la fel ca Iguanitza - ca sunt furate... De doua ori mi s-a intamplat sa fiu intr-unul din aceste boutique-uri si sa vina garda. Atitudinea celei care detine acest spatiu a fost sa scoata repede toate clientele din magazin. :| Plus ca... nimeni nu bate niciodata bon fiscal. :|
Intr-o perioada visam sa am propriul meu magazin micut si cochet, dar nu cred ca as avea loc de toti cei care sunt pe mana cu garda, politia si restul organelor autorizate. :| Stiu. Cumparand marfa din aceste magazine... practic incurajez aceasta industrie subterana, dar parca sunt mult prea magnetizante preturile! De ce sa dau pe o pereche de pantofi 300-400 lei cand pot sa o iau cu 150?!?!? Mai ales pe criza asta... :|