joi, 22 iulie 2010

OPI

Incercand sa gasesc pe amazon.com Le vernis black velvet, Chanel... am vazut lacurile de la OPI... diferenta de pret este una majora! Eu am dat pe lacul meu 45 lei, iar pe amazon.com un lac OPI costa 4.75$!

6 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Firmele distribuitoare (cica au exclusivitate asupra brand-ului vandut in Romania) umfla aceste preturi la maxim. Ca firma, eu cumpar lacurile OPI cu 37 de ron si beneficiez de discount numai daca cumpar intr-o anumita cantitate. Pe ebay preturile se invart in jurul a 5-6 dolari.

Ana-Maria spunea...

Pacat.

Monica - Pisica albastra spunea...

cele ieftine tare pot fi desigur si falsuri. pe amazon si ebay, ojele OPI sunt dintre produsele cele mai falsificate. insa da, exista la preturi mai mult decat decente si originale.
mie in Romania OPI, MAC si Victoria's Secret - cumparte prin intermediari de tot felul - mi se par fitze si fumuri fara rost.
"vaaai, fata, mi-am luat OPI cu 70 de lei sticluta si un costum de baie VS sa-l port pa strand"...(intermediat de la bijnitari cu 3 milioane jumate cand el de fapt e 20 de dolari)

...suntem atat de saraci comparativ cu restul lumii, dar tot preferam sa ne lasam prostiti de Sephora...

Ana-Maria spunea...

:) Suntem atat de saraci comparativ cu restul lumii si in ciuda acestui fapt, avem preturi de n ori mai umflate.

Ana-Maria spunea...

Eu de pe amazon.com am tot cumparat produse si pot spune ca am fost multumita de calitatea lor. :)

Ema, Brasov spunea...

Piata romaneasca e alimentata de marfa contrafacuta chinezeasca. Am cumparat o pereche de pantofi sport ADIDAS, de la o firma care, cica, e reprezentanta ADIDAS. Abureli. Dupa 2 luni s-au rupt. Si am dat 300 de ron... Mother f...
Am vorbit cu cineva care are o ruda ce lucreaza in Germania la firma care produce acest brand. Acolo, o pereche de pantofi ADIDAS o poti cumpara cu 25-30 de euro.
La noi...țepe peste țepe.