luni, 26 iulie 2010

Night club

Nu am fost niciodata adepta pierderii noptilor in cluburi; cred ca merg maxim de 3-4 ori pe an. Sambata a fost una din acele nopti albe intr-un club din Rm. Valcea.
Mi-am amintit de ce nu-mi place in club: aceleasi figuri plictisite, aceleasi fete imbracate - sau mai bine spus dezbracate! - ca niste paparude, acelasi fum de tigara ce-ti face ochii sa curga, acelasi zgomot de fond ce are pretentia sa se numeasca muzica. Si pe langa toate acestea... taxa intrare: 20 lei - barbati, 10 lei - femei + consumatie obligatorie o sticla de vodka/ whiskey cu bauturile adiacente daca vrei sa stai jos.
Cateva ore de dezmat = minus sute de lei in portofel.
Deplorabil!

6 comentarii:

iguanitza spunea...

Da cunosc sentimentul :) Pana acum 2-3 ani eram weekend de weekend in club. Vineri + sambata. O gramada de sute de lei aruncate pe ce? Pe alcool. Bine ca mi`am dat seama ca nu e nimic interesant in faptul de a merge la club in fiecare weekend, consumi o gramada de bani, ajungi dimineata acasa, si cand te trezesti te simti ca dracu. Plus - aceeasi muzica, aceleasi fetze... pur si simplu m`am plictisit :)

Ana-Maria spunea...

Da, si eu m-am saturat pana peste cap! Eu nu am fost niciodata weekend de weekend in club pentru ca nu m-a atras niciodata. Merg in club pentru prieteni si de fiecare data spun ca nu mai merg niciodata. ;)) Din pacate, de doua -trei ori pe an, nu ma tin de cuvant. :P

Ana-Maria spunea...

Sute de lei aruncati pe alcool si pentru privilegiul de a sta jos cand iti obosesc picioarele si de a avea un loc unde sa pui paharul... Sute de lei aruncati pentru ochi injectati, piele urat mirositoare si par imbacsit de atat tutun...

Iulia spunea...

Te asteapta o leapsa la mine pe blog. Sper sa-ti faca placere :).

Unknown spunea...

Nu merg in club weekend de weekend, dar atunci cand o fac obligatoriu sa iasa distractie maxima. Decat sa merg in cluburi de fitze unde ramai fara cateva sute de lei, prefer sa merg cu prietenii in pub, unde chiar e distractie si la buzunar ies mult mai avantajos :)

Ana-Maria spunea...

Sa fie muzica buna si toalete curate. :D