vineri, 30 iulie 2010

Love it!

M-am indragostit de rochia aceasta! Si nici macar nu este scumpa! 550$.
Ati opta pentru o rochie de mireasa cumparata de pe net? :)

13 comentarii:

iguanitza spunea...

That`s just my type of wedding dress! E superba!! Si pretul e ok. Si poate ca as opta pentru o rochie de mireasa luata de pe net. Daca masura e buna, nu vad ce probelma ar fi :)
Tu? Ai cumpara rochia de mireasa de pe net?

Ema, Brasov spunea...

Este superba rochia! Nu vad care ar fi problema, daca firma este serioasa.

Anda Zelenca spunea...

este minunata rochia! Eu nu stiu daca as avea curajul, asta doar din teama ca ceva sa nu se potriveasca. E mai bine sa o incerci inainte sa o cumperi mai ales cand e vorba de rochia de mireasa.
Totusi, ma gandesc ca orice site cu rochii de mireasa permite returnarea marfii, asa ar fi normal. Nu ma pricep eu asa bine :)

Monica - Pisica albastra spunea...

believe it or not...i myself was just entertaining this thought! :)))
zilele trecute am gasit un site cu peste 3000 de modele de rochii de mireasa. le-am studiat cu maaaare atentie pe toate! mi-a luat mai mult de o zi :)in final, am gasit cateva care sa imi placa in poza, insa, la fel, nu stiu daca as avea curajul sa le cumpar de pe net, desi modificari pot fi operate dupa cumparare, la ateliere specializate. ideea ar fi ca as prefera, teoretic, sa dau o tura inainte prin magazinele reale sa vad oferta si preturile disponibile. iar daca nu as vedea nimic prin magazine care sa ma dea pe spate, cred ca as comanda de pe net pana la urma...
...mai am insa un gand sumbru legat de asta: multe siteuri cu rochii de pe net posteaza poze cu modele ale unor designeri celebri, mentionand ca ei le pot copia la o fractiune de pret. acelasi lucru e valabil si pentru poza ta, sunt 90% sigura de asta! aceea nu e o rochie de 500 de dolari! e poza unei rochii couture ce poate fi copiata mai bine sau mai rau...asta ma sperie! ei nu posteaza niciodata pozele "reale", ci pe cele ale designerului, originalele.

Ana-Maria spunea...

Pe site mentionau ca poate fi returnata in cazul in care nu-ti convine ceva... Nu stiu ce sa spun... Exista si riscul de a lua plasa! De a cumpara ceva ce practic nu exista. :|
Daca as fi sigura ca banii pe care ii dau sunt chiar pentru rochia aceasta... nu as ezita sa mi-o comand. :) Este perfecta! - din punctul meu de vedere. :D

Monica - Pisica albastra spunea...

poti sa ne spui, te rog, care este siteul unde ai vazut-o? suna mai bine decat ce am gasit eu :)
la siteul "meu" scrie ca poate fi returnata, insa cu mentiuni: daca nu corespunde marimea. altfel nu. uite ce am gasit eu pe site-ul ala cu 3000 de rochii:
"all requests for returns such as: not like the picture I ordered, dissatisfy about the quality and not the material I like etc, are not accepted."

Ana-Maria spunea...

Customized and dyed items are final sale, no returns, no exchanges.
We do not accept returns if you change your mind, so please choose carefully and ensure you have all your queries answered before you place your order.


http://www.bridalgo.com/80-heather.html
Aici gasesti rochia si conditiile de returnare. :)

iguanitza spunea...

o vinzi pe okazii daca nu ti`e buna si gata:)

Ana-Maria spunea...

Nu stiu daca ar cumpara-o cineva... Soara mea cea mare a dat 3000lei pe rochia de mireasa si ar vrea sa o vanda cu 1200 lei, dar nu gaseste pe nimeni sa o cumpere. :( O sa fac un articol cu rochia ei... poate o vede cineva si o vrea. :D Este fff frumoasa.

iguanitza spunea...

okazii - the best place to sell ur stuff :))
e buna si ideea ta sa faci un articol. Sau sa mai incerce si la saloanele astea de inchirieri, sa o vanda acolo.

Ana-Maria spunea...

Mi-a spus ca a fost in Cj, dar nu primesc. :(

Anitta spunea...

O am si eu pe blog. Am avut un post luna trecuta legat de rochii de mireasa:))
Check it out:
http://viciicontemporane.blogspot.com/2010/07/in-love-rochii-de-mireasa.html
Pupici!

Ana-Maria spunea...

Inseamna ca intr-adevar este o rochie frumoasa! :D