vineri, 30 iulie 2010

Buretele de baie





















9 comentarii:

Ema, Brasov spunea...

Votez pentru primul burete :)

Ana-Maria spunea...

:)) Este si alegerea mea! :D

Ema, Brasov spunea...

Stii, chiar ma gandeam zilele acestea, nu am vazut pe nici un blog (sau poate nu am cautat eu bine) review-uri despre produse uzuale (de ex. pasta de dinti, periute, sapun de mana, odorizante pentru baie, etc.) - produse cumparate de la supermatket sau de la magazinul din colt. Cred ca ar fi interesant un blog cu detalii despre aceste produse. Parca si vad un articol: Colgate versus Cristal :)

Ana-Maria spunea...

Chiar ar fi tare! Era o vorba... "Super Cristal face dintii ca de cal!" :)) Oricum, pastele de dinti au cam aceeasi compozitie... iar cele care promit albirea dintilor... nimic adevarat! Chiar citeam zilele acestea un articol legat de pastele de dinti care albesc. Autorul articolului afirma ca toate au in compozitie fluor, iar acesta nu face decat sa protejeze cavitatea bucala de bacterii.
Albirea dintilor se poate face si acasa, dar cu un kit special pentru asa ceva. :)
Cred ca pentru un blog specializat pe prezentarea produselor uzuale, trebuie multa documentare in spate. La prima vedere pare ceva simplu, dar sunt convinsa ca nu e asa.

iguanitza spunea...

mie imi place porcusorul :)
Si despre pastele de dinti care albesc eu am alta parere :) exista. Cand ii spun dentistului meu am gasit pasta care albeste, el ma intreaba daca e Colgate Whitening. Raspunsul e nu. Sincer nu stiu despre Colgate cat albeste, dar stiu despre Lakalut White! Se gaseste in farmacii , costa 20-25 de lei si chiar albeste dintii. Si pentru rezultate mai bune se foloseste si o periuta de dinti pentru albire ( Aquafresh Whitening, sau in Sensiblu e o periuta nu stiu cum ii zice, are mircoparticule de albire- recomand) Eu de cand am folosit Lakalut White am vazut ca mi s`au albit dintisorii :) U should try it too :*

Ana-Maria spunea...

Dupa ce mi se termina pasta pe care o am acum, cred ca o sa ii dau o sansa!
Thx.
XOXO

Ana-Maria spunea...

2 puncte pentru floare
1 punct pentru purcelus

iguanitza spunea...

Bun, if u do so poate revii si cu o parere :)
*kiss*

Ana-Maria spunea...

ok. :*