joi, 29 iulie 2010

Black nail polish

In cele din urma am reusit sa imi colorez unghiile cu negru. :P In prima poza sunt unghiutele mele date cu black satin, iar in cea de a doua sunt unghiutele altcuiva date cu black velvet. Ce nu inteleg eu... De ce nu e vopsita unghia pana la baza ei? :)

Imi cer iertare pentru calitatea slaba a pozei, dar este facuta cu telefonul pentru ca aparatul meu foto a ramas la firma. :P



10 comentarii:

MooNy spunea...

Unghiile nu se vopsesc complet, se lasaun spatiu milimetric in toate sensurile ca unghia sa respire. Si acest lucru are si un avantaj cosmetic, nu iti mai ojezi cuticulele in cruciada de a vopsi chiar toata suprafata unghiei.

Ana-Maria spunea...

Da? ... Eu nu am stiut... Uite, cu ocazia asta, am mai invatat ceva! :d Thx. XOXO

iguanitza spunea...

Eu stiu altceva :) Se lasa marginile 'descoperite' pentru iluzia de unghii mai lungi. Unghia este lasata sa respire acolo la baza, unde e cutiula nu dai oja, lasi un mic spatiu :)
This is what I know *wink*

MooNy spunea...

Marginile nu se "ompleteaza" pe lateral daca vrei sa dai iluzia unei unghii mai inguste (in cazul persoanelor care au unghii foarte late. Daca lasi langa cuticula, dai impresia de unghii scurte, nu lungi. Oja nu se aplica fix pe cuticule pentru a lasa unghia sa creasca in voie, iar ca oja sa nu atinga cuticulele (sa nu le "trateze" cu chimicale si sa nu le vopsesti din greseala).

Cand te duci pana jos cu oja creezi un strat abrupt de oja atunci cand va creste unghia si se va coji mai repede. Putin spatiu va lipi complet oja de unghie si va rezista mai mult :)

MooNy spunea...

completeaza*
Mai dau in bara cu scrierea cand nu ma uit la ce scriu...

iguanitza spunea...

Thanks MooNy ca m`ai scos din ceata :) Nu stiu de ce stiam ca se lasa pentru a da impresia de unghii lungi si nu inguste:)) M`ai lamurit :)

Ana-Maria spunea...

Eu am patul unghiilor scurt si lat. :(

Iulia spunea...

"Se lasa marginile 'descoperite' pentru iluzia de unghii mai lungi. "
Completare: Si mai inguste :D

iguanitza spunea...

asa :) deci e si pentru iluzia de unghii luni cat si pentru unghii inguste:) stiam eu ce stiam :P

Ana-Maria spunea...

;;)