luni, 28 iunie 2010

Tratament dermato

Intr-un final am reusit sa ajung si la Ginecologie. Asa cum se astepta d-ul doctor dermatolog... intr-adevar am ceva chisturi pe ovare. : Intru sub tratament complex. :(
La cat m-am ferit eu de anticonceptionale, tot nu am scapat de ele! Mi s-a recomandat sa iau timp de 2 ani Diane 35 si sa nici nu-mi treaca prin gand sa raman insarcinata in astia 2 ani de tratament! ... Ufff! Nu ca mi-as fi dorit, dar parca era mai bine cand stiam ca nu sunt conditonata de ceva anume! :(
In afara Diane-lor trebuie sa beau ceai de coada soricelului+ cretisoara, doua cani/ zi.
Plus: Isotrexin si Brevoxil cu Dalacin.

5 comentarii:

monica_s23 spunea...

Eu sunt asa si asa cu anticonceptionalele. Am luat timp de 2 ani Jeanine, tot pentru a-mi rezolva unele probleme ale tenului meu, dar dupa acesti doi ani am zis ca vreau o pauza si de cand am renuntat am inceput sa ma umplu de cosuri. Mie una mi se pare ca este ceva mai rau decat atunci cand am inceput sa iau..asa ca ai grija si intereseaza-te de reactiile adverse care pot aparea la incetarea tratementului. Mult succes in continuare! :)

adela sirghie spunea...

Eu am avut numai probleme de pe urma anticonceptionalelor, Ana-Maria, sunt mult prea agresive pentru organismul nostru. Diane 35 mi se par otrava...
Rezolva problemele tenului, asa este, dar numai pe perioada in care le iei. Apoi reapar, parca mai abitir. In plus, te umpli de celulita.
Mie imi pare foarte rau ca am ascultat sfatul medicului si am luat Diane...
Din pacate, nu mai pot da timpul inapoi.
Daca poti cere second opinion, de la alt doctor, te rog sa o faci:)

Ana-Maria spunea...

:( O sa merg si in Bucuresti in cazul acesta... Incep sa ma sperii...
Mie mi-au recomandat Diane mai mult pentru chisturile de pe ovare... Nu mai stiu ce sa fac. :(
Din cate am citit pe net... Dianele iti provoaca si pofta de mancare... Eu la 1.70m am 52kg si mi-ar placea sa mai slabesc 2kg, nu sa ma ingras.
Celulita nu am si nici nu imi doresc! :((

Pixxie spunea...

Dap, sunt nasole efectele Diane 35. Eu am fost bine mersi cat le-am luat, nu ma ingrasasem si imi crescusera si sanii. Dar dupa ce am renuntat la ele a inceput calvarul: m-am ingrasat vreo 5 kg (de parca renuntasem la un drog si corpul stia asta) apoi celulita multa si inceput de varice.

Au efectul de a umfla corpul, doctorii astia iti dau acum pastile iar apoi ajungi la ei cu alte probleme, de genul ca nu mai poti ramane insarcinata, si hop alte tratamente numai ca sa cheltui toata viata banii de retetele lor.

O sa ma straduiesc toata viata cu alte metode contraceptive, nu cred in tot PR-ul asta despre ele, gen "te fereste de cancer".

Ana-Maria spunea...

:( Nu stiu ce sa mai cred... Inca nu am reusit sa ajung la un medic in Bucuresti... Poate in septembrie... Am fost la mai multi ginecologi aici, in Rm. Valcea, si toti mi-au recomandat cu incredere Diane 35. :| Eu le iau de 2 luni. Nu am observat un efect secundar pana acum... Nu m-am ingrasat si nici celulita nu mi-a aparut...