joi, 10 iunie 2010

Sfaturi de vara



Racoreste-te sub dush!

Foloseste mai putin machiaj!

Cremele trebuie sa aiba SPF!

Nu uita de spreiul cu apa termala!

Poarta haine din fibra naturala!

Bea multa apa!

Schimba-ti parfumul cu unul light!

Nu uita de ochelarii de soare!


7 comentarii:

monica_s23 spunea...

Daca tot ai pomenit aici si de machiaj, ca nu se poate fara nici vara, ce produse folosesti pentru machiajul de zi? Pe canicula? Cam este o problema si vreau sa vad cat mai multe opinii in legatura cu asta.. Chiar daca sunt 40 de grade tot vreau sa fiu gigea :).

Ana-Maria spunea...

:P Ce folosesc eu: Clinique Superfit Makeup, Pudra iluminatoare Giordani - Oriflame, Clinique Quick Blush, Revlon Beyond Natural Defining Mascara, Mascara Telescopic - L'Oreal, Mascara Diorshow si pentru buze... imi plac fffff mult Chapstick-urile (unul super pentru vara ar fi Chapstick fresh effects). Cam atat. :)
Nu sunt adepta fardului pe pleoape, a tusului sau a creionului; maxim de 2-3 ori, cand vreau ceva nou, imi machiez ochii. :P

Ana-Maria spunea...

*maxim de 2-3 ori pe an
:)

monica_s23 spunea...

Atunci e de inteles de ce folosesti 3 mascara :P. Eu nu ma pot desparti de eyeliner, din pacate. As cam vrea sa renunt la el, dar ma simt fara nici o forma :).

Am auzit fel si fel de opinii despre pudra iluminatoare. Nu se vede ciudat pe fata vara? Adica nu straluceste? Sau este mata?

Ana-Maria spunea...

Mie imi place cum se vede. :) Ii da fetei o stralucire naturala. Aplic putina deasupra blush-ului si pe tample. Cand sunt bronzata, renunt la blush.

monica_s23 spunea...

Cred ca o sa incerc si eu sa imi cumpar una. Inafara de cea de la oriflame ai mai incercat si alta? Daca da ce marca?

Ana-Maria spunea...

Sora mea are Dandelion, Benefit. Imi place f mult si cred ca este net superioara celei de la Oriflame. :)