vineri, 4 iunie 2010

L'Oreal


Monica imi spunea ca daca produsele La Roche Posay apartin concernului L'Oreal, nu va cumpara nimic sub sigla La Roche Posay. De ce? Pentru ca ea este dezamagita de L'Oreal.

Ce vreau sa subliniez: Marketingul isi face toti banii! Stilul agresiv cu care ne-a bombardat L'Oreal a inceput sa ne deranjeze si efectul este cu totul altul decat cel scontat de ei.

Ceea ce nu stiam eu, si am aflat cu un search pe Google (multumita Monicai :*), este ca L'Oreal activeaza pe piata similar cu Procter & Gamble Co. O firma mama cu subdiviziunile ei. :)

Eu am folosit, folosesc si voi folosi produse din portofoliul lor, insa nu pot spune ca le-am dat calificativ maxim in totalitate. Au si ei bubele lor! :P

10 comentarii:

monica_s23 spunea...

Si eu am ramas cu gura cascata cand am aflat. Credeam ca sunt companii total diferite, dar iata ca nu e asa.. Trist, dar pe de alta parte adevarat. De acum inainte voi fi mult mai atenta la ce cumpar, cine stie cate mai sunt asa. Ce inseamna si marketingul asta?!
Oricum eu raman la parerea mea, ca cel mai bine ne intoarcem la ceea ce mama natura ne-a dat si sa profitam din plin de asta.

adela sirghie spunea...

stiati ca... Lancome, Biotherm si Helena Rubinstein tin tot de l'Oreal?
Si tot L'Oreal mai are si o gama bio foarte buna, Sanoflore?

Camelcutza spunea...

L'Oreal are foarte mult branduri de care nici nu ai habar. Am fost mai demult la ei in sediu si am ramas cu gura cascata

Ana-Maria spunea...

:) Adela, tocmai acesta este motivul pentru care am pus link cu trimitere spre site-ul lor de prezentare... Sunt f multe marci patronate de catre L'Oreal.
Nu trebuie sa generalizam, sunt si produse de calitate sub conducerea L'Oreal. :) Cel putin aceasta este parerea mea. :D

Cris spunea...

imi plac sampoanele de la ei.

in rest, mi-am luat teapa cu vreo cateva produse pentru ten.

daca ar fi mai ieftine n-ar fi bai ;)

Ana-Maria spunea...

Eu folosesc acum Elseve pentru volum si sunt multumita de rezultat. :)

monica_s23 spunea...

Am folosit si eu Elseve de la L'oreal o perioada. La inceput am fost foarte incantata de el, chiar imi placea ca imi facea parul matasos si stralucitor, nu aveam nici o problema. Dar dupa cateva luni de utilizare a inceput sa imi apara matreata si parul mi se ingrasa mai repede si am fost nevoita sa il schimb. Nu am ideea care este logica (de obicei nu imi schimb samponul foarte des din cauza faptului ca parul meu nu accepta orice si ma ingrozeste matreata), dar am observat un fapt general valabil pentru unele din produsele lor: sunt ok primele trei luni maxim de utilizare dupa care...corpul se revolta. (cel putin eu cam asa am patit cu ele - recunosc nu le-am folosit pe toate, asa ca nu pot generaliza, dar mi-am format o parere care greu mai poate fi schimbata :) )

Ana-Maria spunea...

:P Si eu as vrea sa nu mi se mai ingrase atat de repede..., il spal la doua zile. :( Prea des! Dar nu am gasit nici un sampon care sa imi faca parul sa reziste mai mult timp curat. Vorbea Adela, intr-un post, de un sampon; o sa il incerc si eu dupa ce il termin pe cel de la L'Oreal. :)
Eu am parul ffff drept (parca ar fi intins cu placa mereu :P ), motiv pentru care volum am doar in primul sfert de ora dupa ce il usuc. :))

monica_s23 spunea...

Si parul meu se prezinta in acelasi mod: drept si fara volum, iar daca il ondulez sta si el maxim 2 ore, dupa care tot la pozitia de drepti ajunge :). Asa ca te inteleg perfect. :)

Ana-Maria spunea...

Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea...