vineri, 4 iunie 2010

Body piercing

Body piercing-ul este o metoda veche de exprimare, fiind adaptata si adoptata de diferite culturi din intreaga lume. Este dificil de stabilit unde si cand s-a nascut acest curent, cert este ca se regaseste ca fiind parte a erotismului, spiritualitatii, religiei, cat si a modei. In prezent, motivele pentru care se realizeaza acesta s-au schimbat, fiind mai degraba vorba de moda decat de o traditie culturala.
Body piercing-ul este o arta de modificare a corpului uman, fiind singura care doreste imbinarea perfecta a omului cu metalul.
Body piercing nu inseamna: "Gauresc orice, oricum si oriunde!"
Eu, saptamana trecuta, mi-am pus un piercing in buric si trebuie sa recunosc ca tine de moda, de dorinta de a purta o bijuterie fina in vara aceasta pe plaja.
Recomand astfel de bijuterii doar in cazul in care abdomenul este plat!!!

10 comentarii:

monica_s23 spunea...

Felicitari pentru piercing! Cat am vrut si eu un piercing in ureche cand eram in liceu, dar nu m-au lasat ai mei. Au zis ca cine stie ce scoala militara fac eu cand voi fi mare si nu ma primesc aia acolo datorita semnelor particulare.. Acum mi-a trecut nebunia, dar a aparut alta (care de data asta nu mai depinde de parinti :) ).
Ma gandeam sa imi fac un tatuaj, dar mi-e atat de teama..Nu de ac ci de bolile pe care le pot lua. Am auzit prea multe povesti chiar nu saloanele profesionale, asa ca...ma mai gandesc..oricum daca e sa fac pasul va fi mai mult ca sigur la toamna, ca acum e vara si nu prea am cum sa il feresc de soare.

Ana-Maria spunea...

:* Multumesc. Cat despre tatuaj... si eu m-am tot gandit sa imi fac unul. :) Dar ma sperie ideea unei babute la frumoasa varsta de 70 ani, cu nepoteii in brate si tatuata. ;))

monica_s23 spunea...

Da..cam ai dreptate aici..m-am gandit si eu la asta, dar visez sa fiu o babuta moderna :)). Asa ca s-ar potrivi cat de cat in peisaj. ;)

Ana-Maria spunea...

Hihi. In ce zona ti-ar placea un tatuaj? :> Si ce sa reprezinte? :)

monica_s23 spunea...

Hmmm..daca ar fi sa il fac maine, undeva pe spate sau pe gat (dar tot in partea din spate). Forma inca nu o am clar definita, dar vreau ceva care sa ma reprezinte, ceva care sa fie parte din mine orice mi s-ar intampla in viata asta. Cam greu sa te decizi pana nu te decizi ca ti-l faci.. :) O sa te anunt cand il voi avea. :)

Ana-Maria spunea...

:> Super.
Eu vizam glezna... sau ceafa... Ceva micut, fara culori. :)

monica_s23 spunea...

Sigur va fi micut si clar fara culori. Nu mi se par tatuaje cele colorate..consider ca un tatuaj ar trebui sa fie negru si atat. Prietenul meu are unul la mana, pe partea interioara a bratului chiar deasupra palmei. Intr-un fel el mi-a deschis pofta de a ma tatua, ca sa zic asa. Dar nu am avut curajul necesar inca. Dar daca mai discut putin cu tine despre ideea asta, parca ma vad la toamna cu o frumusete de tattoo :).

Ana-Maria spunea...

;))
Arata bine si la incheietura mainii, acolo unde il are prietenul tau. :P
Poate si eu o sa imi fac unul... dar peste vreo doi ani, cand o sa ma mut de la ai mei. :D

Iulia spunea...

Uhm, eu si pierce-ul meu in buric avem o luna jumatate. Ne-am inteles inca de la inceput si abia astept cand merg la mare sa il schimb cu cel "atarnator". Stiu ca multe fete nu recomanda pt ca au avut ele probleme (infectii etc) dar cred ca daca ai grija de el si ii oferi igiena corespunzatoare totul este bine. Acum depinde si "cat de rea de carne" esti :)

Ana-Maria spunea...

;;) Si al meu se impaca bine cu buricul! :D