miercuri, 5 mai 2010

Sase sase, vine vara!

Multumesc Simona pentru leapsa.
"Spune-mi 7 moduri în care te pregăteşti pentru vară, adicătelea pentru plajă şi pantaloni scurţi şi rochiţe decoltate."
Pregatiri pentru vara... Nu o sa reusesc sa insir 7 moduri. Frumusetea trebuie intretinuta tot timpul! La fel ca Simona, epilat, gomaj, creme, aerobic - tot anul. Ce nu fac iarna si fac primavara: merg la alergat si la cateva sedinte de solar (Stiu ca nu este sanatos, dar 2-3 sedinte ma ajuta sa pot purta rochii :D).
Pana acum cativa ani eu chiar credeam ca am tenul destul de masliniu. Ma inducea in eroare toata vara petrecuta pe plaja, bronzul persistand tot anul. De cand am terminat facultatea, am intrat in randul oamenilor responsabili cu un program bine stabilit, nepermitandu-mi sa lenevesc toata ziua intinsa cu burta la soare. :P
Dau leapsa mai departe tuturor fetelor care vor sa ne impartaseasca secrete de vara.

8 comentarii:

Vedete de la ei ... spunea...

Te asteptam pe la noi !

http://vedetedelaei.blogspot.com/

Ana-Maria spunea...

Multumesc pentru invitatie. :*
Va mai astept si eu pe la mine! ;;)

monica_s23 spunea...

Am gasit acum post-ul asta si ma gandeam sa impartasesc si eu cateva moduri in care m-am pregatit pentru vara. Consider ca vara a inceput cu 1 mai cand am fost pentru prima oara la mare pe anul acesta. Asadar, procesul a fost urmatorul: epilat in toate zonele si zonisoarele :)(am descoperit de curand o ceara lavabila pe baza de zahar pe care o iubesc..daca ma murdaresc - si am doua maini stangi - cu putina apa am rezolvat problema), gomaj (asta il fac cam o data pe luna, dar daca tot a fost ocazia a fost facut), masti pentru par (chiar daca soarele nu a fost prea puternic, tot avea nevoie de ingrijire) si nu in ultimul rand, curatare "intensa" a calcaielor (de care sunt mai mult decat obsedata). Cam asta a fost procedura de ingrijire corporala. Pentru ten au fost valabile lucrurile pe care le fac in fiecare saptamana.

Ana-Maria spunea...

Nu am incercat niciodata epilatul cu zahar; din auzite stiu ca e mai putin dureros. :)
Calcaile le cam neglijez... :(

monica_s23 spunea...

Pai nu e ceara facuta acasa, cum am vazut niste tutoriale pe youtube. E cumparata (eu am luat-o de la Plafar) si se foloseste ca orice ceara normala. Mai putin dureroasa nu pot spune ca e, ci doar mai blanda in sensul ca nu ma mai irit atat de rau dupa (contine extract de musetel si cred ca de asta). Plus ca nu se lipeste de piele, iar atunci cand tragi sa zboare si o parte din epiderma :)..ia ce trebuie sa ia - firele de par. Eu am fost ok cu ea, tinand cont ca a fost si prima data cand m-am facut singura cu ceara acasa. :)

Ana-Maria spunea...

Super. :)
Eu am acasa un aparat pentru ceara de unica folosinta la tub, dar nu il prea folosesc deoarece e prea lipicioasa ceara. Cel mai des ma fac cu epilatorul, dar imi tot cresc fire de par pe sub piele. :(
Mai merg la salon atunci cand rezist sa nu ma epilez vreo 3-4 saptamani...

Ana-Maria spunea...

Monica, ma tot uit la produsele de la Nvey... imi trebuie o crema pentru fata si una pentru ochi.. dar nu gasesc nimic bun pentru tenul meu. :(

monica_s23 spunea...

Draga mea cei de la Nvey au doar produse de machiaj. Daca ai cautat la cei de la Rangali (de acolo am luat eu produsele) si nu ai gasit nimic potrivit pentru tenul tau imi pare rau :(. Mai sunt si alte produse organice care au prezenta online (asta daca vrei o crema organica). Totul este sa cauti. :)