joi, 29 aprilie 2010

Test



Fully Delicious Sheer Plumping Lip Gloss, by Calvin Klein

Contine micro sfere de colagen marin care creeaza impresia de buze pline, adaugand volum si definind buzele.
La inceput, simti ca iti pulseaza buzele... e putin intepator. Este hidratant si rezista destul de mult pe buze.
Un minus: este cam lipicios.

13 comentarii:

Iulia spunea...

DIn pacate si cele de la Mac sunt lipicioase :(

Ana-Maria spunea...

Eu nu am incercat nici un produs de la MAC, insa am auzit doar cuvinte de lauda. :)
Oare cel de la Too Faced tot lipicios este?

monica_s23 spunea...

Din cate am observat orice luciu care rezista mai mult sau promite sa reziste mai mult este lipicios si orice luciu care contine mai multe tampenii, substante de care nu am auzit in viata mea, este la fel mai lipicios...mie personal nu imi place deloc senzatia asa ca prefer sa folosesc un luciu care imi lasa buzele moi si arata ok, chiar daca trebuie sa il aplic de fiecare data dupa ce beau un pahar cu apa sau mananc o inghetata.

Ana-Maria spunea...

:) Ai dreptate, Monica! Mai bine folosesti un produs care arata bine pe buze - chiar si pentru un timp mai scurt, decat un produs care contine cine stie ce substante toxice.

Nu stiu in ce masura Fully Delicious Sheer Plumping Lip Gloss, by Calvin Klein este daunator pentru organism... Spre rusinea mea nu am studiat amanuntit compozitia lui. Cum am mentionat si in prezentarea produsului, singurul minus pe care il primeste de la mine este pentru lipici. :P

monica_s23 spunea...

Sticky iki... Poate el sa fie Calvin Klein, eu tot la balsamul si luciul meu de la Nvey raman. :)

Ana-Maria spunea...

Eu nu am incercat produse de la Nvey. :) Se gasesc in magazine sau se comercializeaza in retea precum Oriflame, Avon si restul?
Mi-ar placea sa testez produsele lor.

monica_s23 spunea...

Nu se comercializeaza printr-o retea. Au un distribuitor in Bucuresti (produsele sunt fabricate in Australia si sunt produse organice) de unde mi-am cumparat eu, se numesc Rangali. Uite si link-ul: http://rangali.ro/home.php. Din cate am vazut pe site au reducere la cosmetice in perioada asta in cazul in care vrei sa le incerci si sa le faci un review.

Ana-Maria spunea...

Hmmm... interesant.
O sa vin vineri in Bucuresti, poate reusesc sa trec si pe la ei. :P
In ce zona e magazinul? :)

monica_s23 spunea...

Magazin nu au propriu zis. Ca sa cumperi direct de la ei trebuie sa faci comanda pe site. Dar produsele lor se gasesc si in farmaciile Donna, la Plafar, in magazinele Douglas si in altele (sunt puse pe site). Dar nu am idee daca gasesti ofertele pe care le au pe site si in magazine...o sa ma incerc sa ajung intr-un Plafar, ca sunt din Bucuresti, si te anunt. :)

Ana-Maria spunea...

Thx. :*

monica_s23 spunea...

Am primit un post pe facebook azi in legatura cu produsele Nvey (iti dai seama ca ii am la like acolo :) ) si au promotie 60% la trusele de machiaj: http://www.facebook.com/pages/Rangali-Cosmetice-organice/326742012832#!/photo.php?pid=4339435&id=326742012832. Iti spun asta pentru ca tot vroiai sa le incerci si ma gandesc ca e o oferta buna. ;)

Ana-Maria spunea...

;;) Merci. :*

monica_s23 spunea...

Oricand :) :*