sâmbătă, 22 octombrie 2011

Laboratoire Gravier, secretul unei pieli frumoase



Bucura-te de armonia vietii in familie dar nu uita de tine, cu Laboratoire Gravier.

Pentru fiecare dintre noi, familia inseamna caldura, armonie si siguranta. Pe langa grija pe care o purtam membriilor familiei noastre, trebuie insa sa ne gasim momente dedicate noua.

Masca hidratanta pentru un ten obosit

Ai doar 20 de minute ca sa uiti de stresul zilei si sa iti transformi tenul obosit intr-unul stralucitor? Datorita actiunii combinate a sucului de aloe vera, a glicerinei vegetale si a uleiurilor vegetale biologice pe care le contine, Masca hidratanta Laboratoire Gravier reda elasticitatea, delicatetea si stralucirea pielii. Dupa aplicarea acesteia, te vei simti proaspata ca o dimineata de primavara si gata de distractie.

Crema pentru hidratarea intensiva a oricarui tip de piele, in orice situatie!

Atunci cand pielea noastra este sanatoasa, ne simtim mai frumoase. Dar in general, pielea sufera de un deficit de lipide si de factori hidratanti care o dezabiliteaza, lasand-o fara protectie in fata diverselor agresiuni ale mediului, cum ar fi temperaturile scazute sau poluarea.

Crema hidratanta Laboratoire Gravier pentru toate tipurile de piele combina armonios uleiurile vegetale, untul de karite, sucul de aloe vera si extractele de plante biologice (galbenele, musetel) provenite din agricultura biologica, pentru a oferii pielii tale o stare de bine.

Pentru un somn hidratant si linistit!

Nu trebuie sa ai o varsta inaintata pentru a folosi o crema de noapte. Cu cat incepi mai devreme acest proces de ingrijire, cu atat mai mult vei fi luata drept o persoana mai tanara, chiar si peste 20 de ani. Noaptea este momentul in care pielea ta se relaxeaza, la fel ca intreg organismul, motiv pentru care trebuie sa o rasfeti.

Cei de la Laboratoire Gravier te rasfata cu o crema de noapte creata special pentru ingrijirea fetei pe timpul noptii. Datorita combinarii armonioase a uleiurilor vegetale (onagru, limba-mielului, argan, trandafir salbatic) cu extracte de plante si ape florale din plante provenite din agricultura biologica este cea mai buna alegere pentru o piele supla. Efectele formulei magice se vor face simtite chiar si a doua zi.

Cum sa ne bucuram de o piele frumoasa si sanatoasa? Simplu, ingrijindu-ne cu produse cosmetice Bio

Calitatea produselor cosmetice naturale din laboratoarele franceze este acum prezenta si pe piata din Romania cu gama Laboratoire Gravier. Atent concepute, dupa metode stiintifice moderne, acestea ofera ingrijirea ideala pentru orice tip de piele , in orice anotimp.

Ce ingrediente folosesc laboratoarele Garvier? Iata: extracte de urzica si coada-soricelului bio si argila, salvie, suc de aloe vera, glicerina vegetala, uleiuri vegetale nobile, uleiuri de onagru si limba-mielului, extracte si ape florale din plante provenite din agricultura biologica toate pentru o ingrijire sanatoasa si delicata.

De 35 de ani Laboratoire Gravier, dedicat femeilor.

Experimenteaza-le, si ne vei da dreptate!

Niciun comentariu: