marți, 7 septembrie 2010

SOS

Mi s-au termintat doua produse de necesitate maxima: crema de fata si demachiantul pentru ochi. :(
Astazi o sa fac un tur de forta prin farmacii pentru a vedea spre ce ma orientez.
Accept sfaturi din partea voastra. ;;)

6 comentarii:

MooNy spunea...

Pentru mine Elmiplant a devenit sfant.

Ana-Maria spunea...

Nu am avut niciun produs de la Elmiplant, dar am vazut ca au preturi faine. :) Iar cum bugetul meu este unul de criza din cauza numeroaselor nunti la care a trebuit sa merg si la care mai trebuie sa merg... cred ca e o varianta buna. :)
Nu stiu cum sta Elmiplant la capitolul calitate... Eu am tenul gras-mixt cu tendinta acneica.

Iulia spunea...

Sa ne spui si spre ce te-ai orientat :D

Ana-Maria spunea...

Cred ca este prima data cand chiar am urmarit reducerile si ofertele speciale. Am vazut Normaderm de la Vichy la oferta (la o crema premesti o apa thermala gratuit, insa era cu dus si intors pentru ca eu stiam ca Normaderm costa 60 lei, iar acum era 80 lei. :|) Oxyance avea iar promotii (la doua produse cumparate prmesti unul gratuit). La Roche Posay are promotii la Toleriane si la solutiile micelare.

Mi-am luat Ivatherm AKNE-SYT (44.50 lei) si Solutie Micelara Fiziologica cu apa termala la La Roche Posay (47 lei - doua la pretul uneia).

Katrina spunea...

Daca nu e prea tarziu, iti pot recomanda demachinatul Balea de la DM. Eu il am si sunt foarte multumita de el. Costa cam 6 - 7 ron ... ceva de genul.

Ana-Maria spunea...

Atat de putin?!?!? Mie imi trebuie pentru ochi... sigur nu irita ochii? Mi-e frica sa nu ma trezesc cu ei rosii si umflati... :(