vineri, 16 iulie 2010

Oliver Goldsmith


In a doua jumatate a secolului trecut, numele lui era asociat cu numele marilor stele ale vremii: Grace Kelly, Michael Caine, Audrey Hepburn, John Lennon. De ce? Toti purtau ochelarii lui!

Oliver Goldsmith a pornit ca o afacere de familie in anul 1926 cand Philip Oliver Goldsmith vindea ochelari pentru o mica firma privata ce avea ca obiect de activitate opitca medicala. La acea vreme, ochelarii confectionati de Oliver Goldsmith erau grei si deloc estetici. Goldsmith si-a dat seama ca pentru a avea un viitor asigurat sunt obligati sa schimbe designul si materialul din care erau confectionati ochelarii. In 1935 Charles Goldsmith intra in afacere, iar viziunea lui asigura un loc fruntas in fashion. Charles proiecteaza ochelarii astfel incat stelele timpului ii purtau tot timpul, chiar daca nu aveau probleme optice, incepand inca de pe atunci sa vada in ochelari un accesoriu important.
Oliver Goldsmith a stiut sa profite din plin de acest avantaj, realizand ochelari cu protectie solara si winter sunglasses.
Oliver Goldsmith au aparut in reviste glossy precum Vogue si Queen.

De-a lungul anilor generatiile Goldsmith au tinut vie afacerea, reusind sa se mentina in top.

Niciun comentariu: