miercuri, 16 septembrie 2009

Ripple headset

La fel ca voi toate, si mie imi place sa ascult muzica. Si parca este mult mai placut atunci cand asculti muzica langa urechea ta; este mult mai intim, parca melodiile iti sunt dedicate tie.

Designerul Ilya Fridman a creat unul dintre cele mai frumoase accesorii, cerceii headset, cunoscuti sub numele “Ripple headset”.

Ripple headset a fost inspirat de catre ondulatiile apei (ochiuri de apa), avand un design circular. Accesoriul se pune pe lobul urechii si foloseste tehnologia Bluetooth.

Ripple headset dispune de doua functii simple care iti permit sa asculti muzica sau sa vorbesti. Daca vrei sa asculti muzica tot ce trebuie sa faci este sa il pui la ureche exact ca pe un cercel; pe de alta parte daca vrei sa vorbesti, trebuie sa dai microfonul in jos si sa apesi butonul din mijloc (partea colorata a "cercelului") pentru a activa functia de vorbire.

Pe langa interesantul design circular, partea din mijloc isi schimba culoarea. Cand Ripple headset este activ, culoarea este verde. Iar in standby, culoarea este portocalie.

Momentan acest headset nu se gaseste in magazine, dar cu siguranta isi va gasi multe purtatoare.

Sunt sigura ca toate fetele si-ar dori sa poata asorta acest headset la imbracaminte, asa ca... Ilya Fridman va trebui sa se gandeasca la o paleta mai larga de culori.

Tpii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a cumpara Ripple headset! Dar, cine stie! Poate maine o sa ii vedem purtandu-l si armasarii vor fi stirile de ieri! ;))



Niciun comentariu: